PROJECTES DE MEDI

COMENCEM UN NOU PROJECTE: LES ENERGIES RENOVABLES.

La setmana passada ens va passar una cosa molt emocionant: ens va venir a veure l'Anna, la nostra directora de l'escola i...!

Estem fent molt bona feina amb el projecte sobre el reciclatge del paper a Religió i per això, des de l'escola, l'Anna, ens ha demanat que els alumnes de 4t siguem els seus ASSESSORS ECOLÒGICS!

Hem decidit investigar i aprendre més coses sobre la llum i l'energia. Primer hem començat a mirar informació sobre l'energia i d'on ve, hem descobert que hi ha diferents tipus i que unes van millor que d'altres pel nostre planeta.

Volem ser uns experts i per això seguirem investigant per poder assessorar a l'escola sobre quines accions podem fer per estalviar energia i millorar el nostre planeta! Us anirem explicant!Hem començat el primer projecte de medi: VOLS SER PUBLICISTA?

4t de primària participem en un concurs en el qual s'ha de crear un anunci de turisme per promocionar una comarca de Catalunya. Cada grup ha de fer tres vídeos (un d'una comarca de muntanya, un altre de plana i un altre de litoral).

De moment començarem per l'anunci de la comarca de muntanya. Aquesta setmana estem buscant informació per conéixer la comarca i després dissenyarem el guió de l'anunci. Tenim molta feina!


Teniu ganes de marxar de viatge per Catalunya? 

Us presentem els nostres anuncis de les comarques de muntanya que hem treballat, aquí us expliquem tot el que necessiteu saber per visitar cada comarca. Esperem que us agradin i que les visiteu!

Anuncis de les comarques de muntanya de 4t A:

https://drive.google.com/drive/folders/1-D08sGYPXo_jng24WtRUUeqQ_aoKKl5k?usp=sharing

Anuncis de les comarques de muntanya de 4t B:

https://drive.google.com/drive/folders/1-53rU1tIb8skA35hBBhflgue9nC8T6S4?usp=sharing


Mireu, voleu visitar algunes comarques de la plana de Catalunya? Aquí teniu informació amb els nostres pòsters!

4t A


4t B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada